Excursie crematorium én (natuur)begraafplaats in Hilvarenbeek

rondleiding groepenIn één keer alles weten over de verschillende manieren van begraven en cremeren? Dat kan nu door tijdens een boeiend programma samen met crematorium Diessen. 

In de relatief kleine gemeente Hilvarenbeek bevindt zich een crematorium, een traditionele begraafplaats én een natuurbegraafplaats: De Utrecht. Best bijzonder, maar misschien ook wel lastig, want wat moet je nou kiezen?

Programma
Om u goed te informeren heeft Natuurbegraafplaats De Utrecht sinds kort samen met Dela Crematorium en begraafplaats Hilvarenbeek een programma voor verenigingen en groepen die compleet geïnformeerd willen worden over begraven en cremeren. U krijgt zowel een rondleiding over onze natuurbegraafplaats als door het crematorium en de traditionele begraafplaats. Zo kunt u goed (be)kijken en vergelijken. 

Het crematorium ligt aan de doorgaande weg tussen Hilvarenbeek en Diessen, tegen de rand van het bosgebied Landgoed Annanina's Rust. Een mooie (fiets)tocht over Landgoed De Utrecht verbindt de beide locaties met elkaar. Het programma duurt zo’n 2,5 uur.  Neem contact op met Joyce Sengers of Monique de Graaff (DELA) voor een programma op maat.